Sacroterapia Hristică, regim cu “hrană vie” şi rugăciuni

9 Oct

Sacroterapia este o metodă de tratament, fără medicamente, care se rezumă la respectarea unui anumit regim, inspirat din Sfânta Scriptură. Bolnavul va mânca numai legume, fructe, seminţe şi pâine neagră, va bea apă şi sucuri făcute din fructe proaspete sau legume şi, în loc de zahăr, va utiliza miere de albine. Profesorul de Religie şi Engleză, Aurel Simionescu, crede că orice boală îşi poate afla leacul cu ajutorul sacroterapiei. Astfel, vă puteți recâștiga echilibrul sufletesc şi trupesc.

Prof. Aurel Simionescu

Prof. Aurel Simionescu


În urmă cu mai mulţi ani, prof. Simionescu era un tânăr obişnuit, dedicat învăţăturii, dar care ducea o viaţă cam dezordonată: fuma, bea cafea, nu mânca la ore fixe şi pierdea nopţi. Lucra ca ghid ONT. „Din cauza programului foarte încărcat, a lipsei de somn şi nerespectării meselor, am făcut o formă gravă de ulcer, ne spune profesorul. Chirurgii mi-au extirpat jumătate de stomac. În ciuda medicamentelor, starea mea de sănătate nu s-a îmbunătăţit decât parţial. Au urmat chinuri îngrozitoare şi mi-au apărut, apoi, nişte varice imense la picioare. Disperat, am apelat la sfaturile unui călugăr. Acesta mi-a dat să urmez un tratament inspirat din Biblie. Și asta fost salvarea mea!” După trei luni de regim, în care a mâncat numai legume, fructe şi cereale, netratate termic la mai mult de 42 de grade C, durerile au început să dispară şi starea lui de sănătate s-a ameliorat. Profesorul a asociat tratamentul cu rugăciunea neîncetată, cu Sf. Taine, Sf. Spovedanie, Sf. Împărtăşanie, Sf. Maslu şi Sfeştania regulată a locuinţei. Au trecut ani de zile de atunci şi Aurel Simionescu a înţeles că menirea sa este să-i ajute şi pe alţii să scape de boli, printr-un regim vegetarian. Aurel Simionescu mai spune că legile structurale ale Divinităţii sunt prezente în seminţe, frunze şi fructe, în care există hormonii de creştere şi multiplicare, iar hrana noastră trebuie să fie cea dată de Dumnezeu, după cum se spune în Biblie: „Iată, vă dau toate ierburile care fac sămânţă, de pe toată faţa pământului şi toţi pomii care au rod, cu sămânţă în ei. Acestea vor fi hrana voastră.” (Fac. 1, 29). Prof. Simionescu numeşte această alimentaţie „hrană vie”. El propune două diete vegetariene care dau rezultate bune în colite, arsuri stomacale, curăţă organismul, îl fortifică şi ajută la slăbit:
1. Morcovi (cinci bucăţi), o legătură de pătrunjel, o jumătate de kg, de păstârnac, o ţelină mică, o sfeclă şi un cartof. Sucul obţinut din acestea se bea împreună cu miez de pâine neagră, tărâţe de grâu înmuiate şi puţin grâu. Părţile lemnoase ale legumelor vor fi consumate separat, timp de trei săptămâni (3 linguri la o masă). Se pot adăuga peste ele, zeamă de lămâie diluată în apă şi ceai de Isop (care nu se fierbe!) preparat de cu seară.
2. Cinci foi de salată verde, trei de varză, cinci de spanac, 15 urzici, cinci fire de pătrunjel, trei de leuştean, cinci fire de mărar, trei frunze de pătlagină, un castravete cu coajă, o roşie, un ardei gras, verde, un gogoşar verde şi o bucată potrivită de dovleac crud. Toate acestea se consumă sub formă de salată. (Editura Mateescu)

Un răspuns to “Sacroterapia Hristică, regim cu “hrană vie” şi rugăciuni”

 1. marilena RODER 21 Martie 2011 la 18:35 #

  PT Dl. AUREL SIMIONESCU PERSONAL:
  MA SCUZATI DE INDRAZNEALA, DAR AS VREA SA VA INTREB DACA AVETI O RUDA IN FAMILIE – FLORINA ( FOSTA DANDIS – NUMELE DE DOMNISOARA)CARE A INVATAT LA SC #81 IN BUCURESTI.A LUCRAT CU ANI IN URMA LA MAGAZINUL „VULTURUL DE MARE ” (BUCURESTI). NUMELE MEU ESTE MARILENA . AM FOST COLEGA DE SCOALA SI BUNA PRIETENA CU FLORINA. SINT PLECATA DIN TARA DE 12 ANI, SI AS VREA DACA SE POATE SA REIAU LEGATURA CU EA DACA STITI CEVA DESPRE EA.
  VAS MULTUMESC ANTICIPAT.
  D-NE AJUTA
  CU RESPECT MARLENE R.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: