Calmează bebeluşii cu ajutorul bioenergiei

25 Iun

Mămicile pot fi liniștite de-acum. Dan Ioan Anghel, unul dintre cei mai faimoşi terapeuţi şi psihologi din România, îi calmează cu ajutorul bioenergie pe sugarii agitaţi, care nu dorm bine noaptea şi plâng aparent fără motiv. 

Intervenţie, fără medicamente, cu pase bioenergetice  

Renumit pentru tehnicile sale din domeniul medicinei alternative, bioenergoterapeutul Dan Anghel sare în ajutorul părinţilor care au probleme cu bebeluşii atunci când le cresc dinţii sau îi doare burtica (colici). El reuşeşte să-i liniştească printr-o metodă de terapie specială, pe care o utilizează deseori şi în cazul adulţilor. „E adevărat, cu cei mici e mai greu, pentru că ei nu pot vorbi când au colici şi îi doare burtica, n-au cum să-ţi spună ce îi deranjează. Plâng, când le cresc dinţişorii, fac febră, au diaree, refuză mâncarea, sunt extrem de agitaţi. Nu te înţelegi cu ei. Atunci intervin eu cu pase bioenergetice. La început sunt agitaţi, unii plâng în hohote, dar pe parcursul şedinţei se potolesc şi mulţi dintre ei aţipesc şi fac nani ca nişte îngeraşi.” Anghel spune că terapia lui avut rezultate uimitoare în cazul unui bebeluş de opt luni care nu dormea noaptea decât două-trei ore. Mama lui ajunsese în pragul nebuniei. Copilul nici nu prea mânca, refuza laptele şi era agitat mai tot timpul. Când au început dinţişorii să-i crească, bebeluşul avea şi febră. Medicamente nu le putea înghiţi, pentru că vomita totul. După a cincea şedinţă, copilaşul s-a liniştit Femeia a fost şi la medicul pediatru, care a trimis-o să-i facă micuţului nişte analize. Acestea fiind în limite normale, doctoriţa i-a prescris copilaşului Nurofen. Dar tot rău se simţea. Apoi, a auzit de psihoterapeutul Dan Ioan Anghel şi, disperată, a încercat şi varianta propusă de el. Nu i-a venit să creadă. „Sinceră să fiu, nu speram să reuşim aşa de simplu, mă gândeam la ce e mai rău. Doctoriţa îmi recomandase să mă duc la spital, ca să-i fac lui Alin investigaţii mult mai amănunţite, se temea de o afecţiune gravă, nici ea nu ştia sigur, dar m-am speriat rău! De psihologul Dan Ioan Anghel am citit pe Internet şi l-am sunat. Am început şedinţele de terapie şi, cred că pe la a patra sau a cincea, Alinuţul meu s-a potolit, dormea şi mânca bine. Nu ştiu ce i-a făcut, cum i-a făcut, nici nu mă interesează, din moment ce acum e bine. Şi am reuşit şi eu să dorm noaptea, căci, vă puteţi imagina, că nu mă odihneam deloc!” De profesie inginer chimist, bioenergoterapeutul Dan Anghel este „Doctor în ştiinţe Honoris Causa” în activitatea de psiho-bio-corecţie. El a reuşit să trateze cu succes boli ale aparatului renal şi ale aparatului respirator, boli cardiovasculare, afecţiuni neurologice şi dermatologice. Specialistul utilizează cu succes meloterapia, fitoterapia, aromoterapia.

„Sunt nebuni aceia care se laudă că pot trata cancerul!” 

Dan Ioan Anghel spune că poate să dovedească oricând, cu acte medicale sau înregistrări video, că a rezolvat o serie de boli. Terapeutul nu ezită să-şi trimită pacienţii la spital, pentru analize, el având o colaborare apropiată cu medicina alopată. Nu are încredere, însă, în puzderia de terapeuţi care a invadat România. În opinia lui, ei fac mai mult rău decât bine persoanelor bolnave: „Acele cursuri care se tot ţin pe la noi prin ţară sunt nule din punctul meu de vedere. Cei care participă la cursurile de bioetrapie simt că în perioada aceea s-a revărsat asupra lor o mare energie, dar când se trezesc în faţa bolnavului, habar nu au ce să-i facă. Ştiţi de câte ori au venit la mine pacienţi trataţi de nu ştiu care energoterapeut? Zeci. Erau înnebuniţi. Unul dintre ei zicea că are cancer, pentru că aşa i-a zis terapeutul. Cică s-a uitat în el şi a văzut boala. Prostii! Sunt nebuni aceia care se laudă că pot trata cancerul sau SIDA! Fac exact ca vrăjitoarele alea care apăreau la OTV şi ziceau că te scapă de pandaxie. Aberaţii! Trebuie mai multă decenţă, mai multă înţelegere a actului medical şi o colaborare mai puternică cu doctorii. Eu niciodată nu încep o şedinţă până nu am în mână toate analizele pacientului, la zi! Dacă vine la cabinet, spre exemplu, o femeie cu un fibrom uterin de 9 centimetri o trimit la doctor. E un caz extrem de grav şi fără o colaborare strânsă cu medicina alopată nu se rezolvă mare lucru.” În timpul şedinţelor de bioenergie, mulţi indivizi adorm, dar este vorba de un somn de veghe, în care organismul se detaşează de conştient. Pacienţii sunt liniştiţi şi privesc altfel viaţa, au încredere şi încercă să lupte cu boala. Trebuie să ţină cont întotdeauna, de faptul că nici medicul şi nici bioenergeticianul nu sunt Dumnezeu. (Editura Mateescu/Foto: Răzvan Mateescu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: