Femeia magnetică din București

25 Iun

Letiţia Marin este, în aparență, o femeie obişnuită, un om cu care te poţi întâlni pe stradă sau în autobuz. E căsătorită, locuiește în Capitală și are un copil. Dincolo de acest portret, absolut banal, Letiția este deosebită, chiar specială. De ce? Vom vedea imediat.

Metalele i se „lipesc” de mână  

În urmă cu mai mulți ani, Letiția Marin a constatat că i se petrec lucruri tare ciudate. Dacă punea mâna pe un aparat electrocasnic acesta, brusc, se defecta, iar dacă purta un ceas la mână se strica, fără nici o explicaţie logică. De unde au pornit toate aceste fenomene stranii? De la un accident, crede femeia. Letiţia a suferit un AVC (accident vascular cerebral) şi a stat internată în spital săptămâni întregi. De atunci, viața ei s-a schimbat uluitor: „Simţeam că am o energie puternică în mine, o bucurie inexplicabilă. Cu oricine veneam în contact fizic, mă curentam. Îmi era şi frică să mai ating pe cineva, că ne zguduia pe amândoi. După ce m-am făcut bine, cu mari eforturi din partea mea şi a medicilor, am observat că începusem să simt oamenii din jur. Parcă mi se deschisese un al treilea ochi. Îl simţeam pe cel care are suflet rău. Nu ştiu cum, nu-mi explic. Când priveşti omul bun în ochi, vezi aşa, o lumină caldă. Cel rău, cu gânduri ascunse, te taie cu privirea ești în nesiguranţă lângă el, ți-e frică.”
A trecut mai multă vreme și Letiției au început să i se întâmple tot mai multe lucruri ciudate. Lingurile de la bucătărie, farfuriile, sau orice bucată de metal, i se lipeau de degete. S-a speriat puţin la început. Dar după aceea, mai mult în joacă, a încercat să-şi pună pe piept, pe frunte şi faţă, mai multe obiecte: monezi, polonice, capace de oale, farfurii, cuţite, furculiţe. Letiţia Marin zice că reuşeşte să „ţină” peste 15 tacâmuri, puse chiar unele peste altele, nu direct pe piele. Ele se magnetizează pe rând, una de la cealaltă.
Din cauze necunoscute florile din casă au început să crească mai mari, deja au luat proporții considerabile și femeia se gândește că nu mai are loc în apartament din cauza asta. „Aveam un fiscus amărât, credeam că o să moară. Și deodată și-a revenit, fără să-i pun vreun îngrășământ, acum e cât un copăcel. Și mi se mai întâmplă ceva neobișnuit: dacă pun într-un pahar Pepsi, Fanta sau Cola, orice răcoritoare carbogazoasă şi introduc degetele în ea aceasta rămâne fără acid. Cu băuturile alcoolice n-am încercat încă, dar cine ştie ce mai iese?!”, a mai spus terapeuta.

„Am o energie pe care aş putea s-o folosesc pentru a vindeca oamenii bolnavi”

Dacă te atinge cu mâinile ei, micuţe ca ale unui copil, simţi o fierbinţeală plăcută. Te cuprinde o moleşeală şi parcă ai vrea să dormi în braţele ei, uitând de griji şi de dureri. Femeia vrea să ne arate că nu minte în legătură cu puterile ei şi ne face o demonstrație. Aduce din bucătărie vreo 20 de tacâmuri şi le trânteşte în pat. Apoi ia, una câte una, linguri, furculiţe şi le lipeşte încet de piept. Tacâmurile stau cuminţi, ca lipite cu Superglue.
Un prieten a sfătuit-o să se adreseze unui specialist bioenergoterapeut. Aşa a ajuns Letiţia Marin la cabinetul cunoscutei bioterapeutei Alexandra Moşneaga. „M-a privit, m-a verificat şi mi-a spus că am putere mare în degete, povesteşte Letiția Marin. Am stat un timp la dânsa în cabinet şi am văzut cum lucrează cu bolnavii. A intrat o pacientă de 40 de ani cu noduli tiroidieni, care avea dureri foarte mari la ceafă. Alexandra Moşneaga m-a lăsat să o ating cu palma. Numai ce i-am pus mâna pe frunte şi i-a trecut. Apoi, cu timpul, mi-am dat seama că reuşesc să rezolv şi nevralgiile, migrenele de orice fel.” Contactată telefonic terapeuta Alexandra Moşneaga a confirmat cele spuse de Letiţia: „I-am făcut un test, punând-o să mute, folosindu-se de puterea minţii, nişte beţigaşe de chibrit care pluteau într-un vas cu apă. Palma trebuia să o ţină la o distanţă de zece centimetri de vas. Letiţa Marin a reuşit. Bețele s-au mișcat. Ea a fost pacienta mea cu câţiva ani în urmă şi, de atunci, cred că i-am deschis nişte chakre energetice. Aveam un pacient cu metastază şi am pus-o pe Letiţia să îi ia durerea înfiorătoare de cap. Vă spun că în câteva minute bolnavul meu se simţea mai bine.”

Când a atins-o, a simţit furnicături în piciorul paralizat

După ce a absolvit cursul de terapii complementare predat de Alexandra Moșneaga, Letiția Marin a început să citească diferite cărți de specialitate, a urmărit documentare TV despre marii bioenergoterapeuți ai lumii și chiar a reușit să vindece, chiar ea, persoane aflate în suferință. „Sunt cinstită, cred în Dumnezeu şi nu vreau să se zică despre mine că umblu cu prostii. Am o energie pe care aş putea s-o folosesc pentru a vindeca oamenii bolnavi, mărturisește Letiția Marin”. În ultimul timp, terapeuta a primit numeroase telefoane de la oameni sărmani, grav bolnavi sau care au rude suferinde. Unul dintre acesta este şi domnul Mihalache din Bucureşti cu care am şi discutat. Bărbatul ne-a povestit că soţia lui a suferit un accident vascular, în urmă cu câteva luni. La 54 de ani, Angela Munteanu a rămas paralizată pe partea dreaptă. A fost pe la mulţi medici şi terapeuţi. Zadarnic. Starea bietei femei se înrăutăţea pe zi ce trecea. Până la urmă, soţul disperat a cunoscut-o pe Letiţia Marin. „Vă rog să mă credeţi că am dat o căruţă de bani, pentru ca să-mi fac bine soţia, spune domnul Munteanu. În afară de acest accident, Angela avea şi depresii nervoase, suferea enorm că nu poate merge, avea dureri inimaginabile. Mă seca la inimă când o vedeam cum se perpeleşte. Am fost la sute de doctori, am cumpărat medicamente scumpe, am ajuns şi la alți terapeuţi. Niciun rezultat. Însă când am cunoscut-o pe doamna Letiţia a fost altceva. Când a atins-o pe Angela, prima dată, a simţit furnicături în piciorul paralizat. Apoi o căldură intensă. Starea ei s-a ameliorat. Sper că până la urmă, această femeie sufletistă o va face bine.”  

A tratat câini și pisici cu bioenergie 

Cu puterea ei, Letița Marin zice că vindecă și animalele care îi sunt foarte dragi. „Toți maidanezii din cartier și pisicile mă cunosc, mai spune terapeuta. O mâță avea un chist mare la un picioruș și nu mai putea merge. Am luat-o acasă, am tratat-o cu bioenergie și în 6 zile chistul a dispărut. Și câinele meu a fost bolnav, era apatic, nu mai mânca. Tot eu l-am făcut bine. Acum mă caută toți vecinii rugându-mă să le tratez animăluțele, hamsterii, papagalii, pisicuțele. Unul a venit, odată, cu o țestoasă mică. Nu mai mânca. Am mângâiat-o, am vorbit cu ea, apoi parcă s-a mai întărit. Și în câteva zile era bine. Eu îmi ofer serviciile cu mare bucurie, pentru că iubesc animalele din tot suflet.” (Editura Mateescu)

2 Răspunsuri to “Femeia magnetică din București”

  1. Papuc Nicoleta 27 Februarie 2012 la 9:38 #

    in Constanta cand vine dna Letitia?

  2. mustaţă lizica 16 Februarie 2013 la 19:23 #

    aş vrea sa ajung si el la dnv cum vă pot contacta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: