Tratează obezitatea prin bioenergie

25 Iun

Cu ajutorul unui aparat, numit Arm-Peresvet, terapeuta Elena Truţă din Bucureşti, stabileşte starea de funcţionare a organelor şi sistemelor din corpul uman. Computerul analizează informaţiile transmise de electrozi şi elaborează o diagramă. În funcţie de aceste date, Elena Truţă hotărăşte tratamentele bioenergetice de care trebuie să beneficieze pacienţii.

Un „laser” care topeşte grăsimile 

Terapeuta practică o metodă de tratament mai puţin obişnuită, inspirată din experienţele specialiştilor de la NASA, de numită electropunctura EAV. Metoda foloseşte principiile medicinii tradiţionale orientale şi a fost descoperită de medicul german Reihhold Voll. În cazul obezilor, Elena Truţă spune că acţionează „asemenea unui laser, care topeşte grăsimile”. Printre cele mai spectaculoase rezultate obţinute de terapeută, maestru internaţional Reiki şi Karuna Reiki, a fost tratarea unei paciente care cântărea 95 de kilograme la 1 metru şi 63 de centimetri înălţime. După câteva şedinţe aceasta a slăbit 40 de kilograme. „Ce fac? Eu mă bazez întotdeauna pe acte medicale, pentru că, prin ele, pot demonstra intervenţiile mele. Prima dată, îi fac bolnavului o consultaţie energetică, pentru a afla cauzele suferinţei lui. Se numeşte autoscopie. De regulă, oamenii sunt afectaţi de emoţiile puternice, care determină glandele endocrine să secrete hormoni în surplus, ceea ce reprezintă o adevărată otravă pentru organism. Se ajunge la blocaje şi tulburări energetice. Boala apare mai întâi în câmpul energetic şi apoi în organism, de aceea sunt şi pacienţi care au analize bune, dar se simt rău. Eu pun accent pe reglarea sistemului endrocrin, care este cheia întregului organism. Această reglare se face cu ajutorul paselor bioenergetice.”, explică Elena Truţă.

Sunetele care vindecă 

Printre bolile tratate la cabinetul Elenei Truţă se numără litiaza biliară, renală, obezitate, dureri de cap, probleme hormonale. Terapeuta mai propune o metodă simplă, dar eficace, numită „euritmie”. Aceasta se bazează pe ideea că anumite sunete pot influenţa benefic componenta astrală a organelor. Pacienţii trebuie să rostească anumite sunete, timp de două-cinci minute, interval în care se zic, de şapte ori consecutiv, sunetele: I, E, O, U, A, şi SCH. „I” e pentru creier, ochi, urechi, „E” – pentru gât şi plămâni, „O” – ajută inima, „U” – organele abdominale, „A” – e pentru mâini şi picioare, iar „SCH” – determină relaxarea întregului corp. (Editura Mateescu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: